Visar 1–12 av 123 resultat

Din cykelbutik online – välkommen in till oss

Vi strävar efter att vara den bästa cykelbutiken på nätet. Hos oss kan du hitta cyklar av olika slag: tvåhjulingar, trehjulingar, med och utan eldrift, specialmodeller för barn och hund. Den gemensamma nämnaren är att alla har flak.


Läs mer

Tillbehör för alla lastcyklar

De cyklar vi säljer är av märket Babboe, som kommer från Holland. Dessa har tagits fram av föräldrar, för föräldrar. Eftersom vi tror att lastcyklarna i stor utsträckning kan ersätta bilen, framförallt inne i städerna, har vi sett till att förse dem med tillbehör för att klara vädret. Läs mer på vår sida för tillbehör.

Hur gör jag för att beställa i er online-cykelbutik?

Vi är en webbutik, och du bläddrar i sortimentet för att sedan lägga den vara du bestämmer dig för i din varukorg. Om det är en lastcykel du bestämt dig för kan du välja om den ska levereras för eget montage, eller om du vill ha den levererad ihopsatt.

Hur vet jag vilken modell som är bäst?

För dig som ska köpa cykel är det mycket att tänka på. Därför har vi satt ihop en guide där du ser vilken av våra cyklar som bäst passar ditt behov. Om du ändå har frågor angående detta, ta kontakt med oss. Observera att våra öppettider för telefon är 10-16 vardagar.

Om du vill provköra i cykelbutik

För dig som vill provköra innan du bestämmer dig för köp: ta kontakt med oss så fixar vi en provcykling. Detta är något som vi kan göra, även fast du inte har någon av våra butiker i närheten. Hör av dig så försöker vi lösa detta åt dig.