Babboe Carve Mountain

55,990.00 kr inkl. moms

Babboe Carve Mountain

Det bästa från två världar. Stabil som en 3hjuling och flexibel som en 2hjuling. Tack vara “Carve System” lutar lådan med cykeln när du svänger, vilket ger dig en känsla av att du kör en vanlig cykel. Detta resulterar i en unik körupplevelse och utmärkt väghållning.
Om du vill kan du även stänga av Carve-systemet och köra cykeln som en 3hjuling.

Obs: Tyvärr ställer Corona krisen till med leverans av styrdelar till Carve systemet. Leveranstiden är därför osäkert just nu och kan ta flera månader till vår leverantör öppnar produktionen igen.

 

Kan restnoteras

Artikelnr: HWWX-665 Kategorier: , ,

Babboe Carve Mountain

Med sin 250W och 70Nm torque (max 80Nm peak) Yamaha-motor som driver direkt på vevaxeln och ett 36V 400Wh batteri är detta den starkaste Babboe vi någonsin har haft. Dessutom har Babboe Carve Mountain det steglösa växelsystemet från NuVinci, som erbjuder cyklister en tyst, bekväm och ojämförlig körupplevelse. Justering av växeln är lika enkelt som att vrida på volymknappen på en radio. De hydrauliska skivbromsarna fram och bak garanterar maximal bromskraft när du behöver det.

Byggs på beställning

Babboe Carve Mountain levereras enbart färdigmonterad direkt hem till dig. Obs: pakethållare medföljer ej. Det finns dock att beställa som tillbehör. Babboe Carve har 1 bänk med plats till 2 barn. Extra bänk finns att beställa. Varje Babboe Carve byggs på beställning,

Obs: Tyvärr ställer Corona krisen till med leverans av styrdelar till Carve systemet. Leveranstiden är därför osäkert just nu och kan ta flera månader till vår leverantör öppnar produktionen igen.!

Se filmen om Babboe Carve: Babboe Carve Youtube

Vikt 50.000 kg
Dimensioner 216 × 85 × 110 cm
Cykeltyp

3-hjuling

Elcykel

Elcykel

Jag vill cykla med

1-2 Barn