VÅRA LASTCYKELMODELLER

Oavsett om du väljer en två- eller tre hjuling, eldriven eller vanlig lastcykel – när du köper en Babboe lastcykel kan du vara säker på att du får en riktigt bra cykel för pengarna. Babboe levererar kvalitetscyklar som klarar SGS säkerhetstester. Vi uppdaterar våra modeller kontinuerligt med nya smartare lösningar.

BABBOE CARVE E OCH CARVE MOUNTAIN

Det bästa från två världar: Stabil som en 3-hjuling och flexibel som en 2hjuling. Tack vara ”Carve System” lutar lådan med cykeln när du svänger, vilket ger dig en känsla av att du kör en vanlig cykel. Detta resulterar i en unik körupplevelse och utmärkt väghållning. Om du vill kan du även stänga av Carve-systemet och köra cykeln som en 3hjuling. Babboe Carve finns i 2-motor-utförande: bakhjulsdrift Carve E och Yamaha Mittmotor Carve Mountain.

BABBOE CURVE MOUNTAIN OCH CITY MOUNTAIN

Vi utvecklar våra cyklar kontinuerligt, och säljer Babboe lastcyklar nästan i hela världen. Nu lanserar vi våra starkaste lastcyklar, som tar dig över branta backar och även smidigt genom storstäder. Med sin 250W och 70Nm torque (max 80Nm peak) Yamaha-motor som driver direkt på vevaxeln och ett 36V 400Wh batteri är detta den starkaste Babboe vi någonsin haft. Dessutom har Babboe Curve Mountain och City Mountain det steglösa automatiska växelsystemet från NuVinci, som erbjuder cyklister en tyst, bekväm och ojämförlig körupplevelse. Justering av växeln i förhållande till terräng och individuell åkstil är lika enkelt som att vrida på volymknappen på en radio. Babboe Curve Mountain och City Mountain levereras enbart färdigmonterade, direkt hem till dig.

BABBOE BIG, DOG & TRANSPORTER (E)

Babboe Big finns i tre olika versioner. Grunden är alltid densamma, en lättrampad 3hjuling med 7 växlar (Shimano), där du svänger med hela lådan. Modellen finns med och utan elmotor. Lådan kan du få i tre olika smarta versioner, anpassad till just ditt behov. Den får lastas med 100kg. Babboe Big E, Transporter E och Dog E 2016 är utrustade med en kraftig underhållsfri motor på 250W och 36V 375Wh, Qwic lithium-ion battery med Samsung celler. Den har 6 olika hastighetsinställningar samt walkassistance, vilket underlättar din cykeltur.

BIG (E) – VÄRLDENS MEST SÅLDA LASTCYKEL

En lastcykel som en lastcykel ska vara. Säker, stabil, lättrampad, rolig, klimatsmart och framförallt rymlig. Den har tillräcklig plats för fyra barn och allt du handlar i butiken. Med 4 stycken trepunktsbälten, extra kraftiga ekrar, Weinmann-fälgar och olika lösningar för att ta med även småbarn. Exempelvis baby- och småbarnsstol. Tillbehör som gör din cykeltur ännu roligare. Det är inte så konstigt att Babboe Big (E) är världens mest sålda lastcykel. Babboe Big och Big E finns att köpa i vår onlinebutik och levereras färdigmonterad i hela Sverige.

DOG (E) – FÖR DIG OCH DIN HUND

Söker du en lösning för att kunna ta med din hund på cykeln? Babboe Dog är speciellt anpassad för dig. Med en framsida som kan fällas ner, högre sidopaneler så att hunden inte kan hoppa ur och en bänk så att dina barn också kan följa med. Dessutom finns det tillräckligt plats för det du handlar. Babboe Dog (E) är ett smart val. Babboe Dog och Dog E finns att köpa direkt i vår onlinebutik och levereras färdigmonterad i hela Sverige.

TRANSPORTER (E) – KLIMATSMART TRANSPORTLÖSNING

Babboe Transporter är en smart lösning för dig som vill använda din cykel som en riktig transportcykel utan sittplatser. Istället för sittplats har den ett lock på lådan. Cykeln kan lastas med upp till 100 kg. Lådan är 90x58x53cm stor. Naturligtvis har denna Babboe Transporter (E), precis som Big och Dog, 7 växlar (Shimano), extra stadiga ekrar, Weinmann dubbelbottnade fälgar, Tektro skivbroms bak och Sturmey Archer trumbromsar fram. Babboe Transporter och Transporter E finns att köpa i vår onlinebutik och levereras färdigmonterad i hela Sverige.

BABBOE MINI (E, MT) OCH CITY (E, MT)- EN SMIDIGT 2HJULING MED ELLER UTAN EL

Vill du cykla på en lastcykel med körkänsla precis som en vanlig cykel, men som erbjuder tillräckligt plats för barn och matkassar, eller kanske picknick-korgen för en fin utflykt? Då är en 2-hjulig lastcykel precis det du ska ha. Bekväm för båda föraren och passageraren, lättcyklad och lättstyrd, utan att göra avkall på utrymme, säkerhet och stabilitet. Våra Babboe Mini och City är de perfekta lösningarna för de som söker en 2-hjulig lastcykel med hög kvalitet och gott om plats. Babboe mini är den korta modellen som är lättare att svänga och inte behöver så mycket plats i förvaringen.

Babboe Mini och City  finns i 3 olika utföranden: utan el, med bakhjulsdrift och med Yamaha Mittmotor

BABBOE CURVE (E) – EN MODERN 3 HJULIG LASTCYKEL

Denna modell garanterar uppmärksamhet. Fina runda former, ett modernt utseende och plats för fyra barn samt utrymme för matkassar med mera. Vår Babboe Curve (E) är ett bevis av att vi lyssnat noggrant på alla önskemål som ni föräldrar ger till oss.
Med en 250W, 36V underhållsfri motor samt en 36V 10A Lithium Ion Batteri är vår Babboe Curve E en fin och klimatsmart lösning för de som vill göra världen lite grönare. Elmotorn har flera inställningsmöjligheter och även en walkassistans och turboboost-knapp. Babboe Curve och Curve E finns att köpa i vår online butik och levereras även färdigmonterad i hela Sverige.