loading...

Våra lastcykel modeller

Om du nu väljer en två eller tre hjuling, eldriven eller en vanligt lastcykel, när du köper en Babboe lastcykel, så är du säkert att du har fått en riktig bra cykel för pengarna. Babboe levererar kvalitets cyklar som klarar SGS säkerhetstester. Vi uppdaterar våra modeller kontinuerligen med nya smartara lösningar.

Babboe Carve E och Carve Mountain

Det bästa från 2 världen. Stabil som en 3hjuling och flexibel som en 2 hjuling. Tack vara "Carve System" lutar lådan med cykeln när du svänger, vilket ger dig en känsla av att du kör en vanlig cykel. Detta resulterar i en unik körupplevelse och utmärkt väghållning.
Om du vill kan du även stänga av Carve systemet om du vill köra cykeln som en 3hjuling. Babboe Carve finns i 2 motor utförande: bakhjulsdrift Carve E och Yamaha Mittmotor Carve Mountain

Babboe Curve Mountain och City mountain

Vi utvecklar våra cyklar kontinuerligen och säljer Babboe lastcyklar nästan i hela världen. Nu  lanserar vi, våra starkaste lastcyklar som tar dig över branta backar och även smidigt genom storstäder. Med sin 250W och 70Nm torque (max 80Nm peak) Yamaha motor som driver direkt på vevaxeln och en 36V 400Wh batteri är detta den starkaste Babboe vi någonsin har haft. Dessutom har Babboe Curve Mountain och City Mountain det steglösa automatiska växelsystem från NuVinci som erbjuder cyklister en tyst , bekväm och ojämförlig körupplevelse . Justera växeln i förhållande till terrängen och individens åkstil är lika enkelt som att vrida på volymknappen på en radio. Babboe Curve Mountain och City Mountain levereras enbart färdigt monterad direkt hem till dig.

Babboe City och Curve Mountain

Babboe Big, Dog & Transporter (E)

Den Babboe Big finns i 3 olika versioner. Basen är alltid det samma, en lätt trampad 3hjuling med 7 växlar (Shimano) där man svänger med hela lådan och som man kan få med eller utan elmotor. Lådan kan man dock få i 3 olika smarta lösningar anpassad till just din behov och får lastats med 100kg. Babboe Big E, Transporter E och Dog E 2016 är utrustade med en kraftiga underhållsfri 250W motor och 36V 375Wh, Qwic lithium-ion battery med Samsung celler och 6 olika hastighetsinställningar samt walkassistance gör din cykeltur ännu lättare. 

Big (E) - Världens mest sålda lastcykel

En lastcykel som en lastcykel ska vara. Säkert, stabilt, lätttrampad, roligt, klimatsmart och framförallt tillräckligt plats för 4a barn och allt du handlar. Med 4a stycken 3punktsbältar, extra kraftiga ekrar, Weinmann fälger, olika lösningar för att ta med även småbarn som baby och smånbarnsstol, tillbehör som gör din cykeltur ännu roligare, är vår Babboe Big (E) världens mest sålda lastcykel. 
 Babboe Big och Big E finns att köpa i vår online butik och levereras även färdig monterad i hela Sverige.

Dog (E) - för dig och din hund

Söker du en lösning att ta med din hund på cykeln, för att du vill promenera med hunden i närmaste parken eller skogen och vill du slippa åka bil hela tiden, då är den Babboe Dog speciell anpassad till din behov. Med en framsida som kan fallas ned, högre sidopaneler så att hunden inte kan hoppa ur och 1 bänk så att dina barn också kan följa med, samt tillräckligt plats för det du handlar, är den Babboe Dog (E) ett smart val. Babboe Dog och Dog E finns att köpa direkt i vår online butik och levereras även färdig monterad i hela Sverige.

Transporter (E) - klimatsmart transportlösning

Ska du använda din cykel som en riktig transport cykel utan sitsplatser men med lock på din låda och där du kan lasta 100kg i, då är den Babboe Transporter din smarta transport lösning. Lådan är 90x58x53cm stort. Naturligtvis har denna Babboe Transporter (E) precis som Big och Dog, 7 växlar (Shimano), extra stadiga ekrar, Weinmann dubbelbottnad fälger, Tektro skivbroms bak och Sturmey Archer trumbromsar fram. Babboe Transporter och Transporter E finns att köpa i vår online butik och levereras även färdig monterad i hela Sverige. 

Babboe Mini (E, MT) och City (E, MT)- En smidigt 2hjuling med eller utan el

Vill du cykla på en lastcykel som cyklar precis som en vanligt cykel, men erbjuder tillräckligt plats för barn och matkasser, eller kanske picknick korgen för en fin utflykt, då er en 2-hjulig lastcykel precis det du ska ha. Komfortabel för båda föraren och passageraren, lätt cyklad och lätt styrad dock utan premiser på utrymme, säkerhet och stabilitet, våra Babboe Mini och City är den perfekte lösningen för dem som söker en kvalitetets 2-hjulig lastcykel med gott om plats. Babboe mini är den korta modellen som är lättare att svänga och inte behöver så mycket plats i förvaringen. 
Babboe Mini och City  finns i 3 olika utföringar: utan el, med bakhjulsdrift och med Yamaha Mittmotor se alla 2 hjulingar här

Babboe Curve (E) - En modern 3 hjulig lastcykel

Denna modell garanterar uppmärksamhet. Fina runda former, ett modernt utseendet och plats för 4a barn samt utrymme för matkasser och mm, vår Babboe Curve (E) är ett bevis av att vi lyssna nogran på alla önskemål som ni föräldrar meddelar oss.
Och med en 250W, 36V underhållsfri motor samt en 36V 10A Lithium Ion Batteri är vår Babboe Curve E en fin och klimatsmart lösning för dem som vill göra världen lite grönare. El motorn har flera inställningsmöjligheter och även en walkassistans och turboboost knapp. Babboe Curve och Curve E finns att köpa i vår online butik och levereras även färdig monterad i hela Sverige.