AV FÖRÄLDRAR FÖR FÖRÄLDRAR

Babboe lastcyklar är ett initiativ av föräldrar för föräldrar. Företaget startade i 2005 när några Holländska föräldrar upptäckte att de flesta transportcyklarna var av hög kvalitet men för dyra. De bestämde sig för att utveckla Babboe, en cykel av hög kvalitet till ett väldigt bra pris. Tillsammans med ett ingenjörsföretag utvecklade vi vår första prototyp under två år. Det var en period av försök och misstag. År 2007 var den första produkten klar : Babboe Big , en robust trehjuling som uppfyllde alla våra krav.

PRISVÄRD KVALITET

Vi vill göra lastcykeln tillgänglig för varje familj. Med detta i åtanke har vi sedan 2007 utvecklat kvalitetsprodukter till ett överkomligt pris. Vi utvecklar vårt sortiment av tillbehör och fortsätter att förnya cyklarna. Det är därför vi har blivit det ledande lastcykelmärket i Nederländerna.

BABBOE LASTCYKLAR ERÖVRAR VÄRLDEN

Med Babboe Big fick lastcyklarna ett prisvärt kvalitetsrykte i alla städer. Tack vare de många Babboe-pionjärerna kunde vi snabbt förbättra vår ursprungliga modell. Babboe Big utvecklades med till exempel den förlängda garantin, servicepaket och det växande antalet tillbehör . Men kunde vi luta oss tillbaka nu? Absolut inte. Vi utvecklade flera modeller som Babboe City och Curve och våra el-lastcyklar. Nu finns vi i Sverige, Norge, Finland, Frankrike, Tyskland, Belgien, Storbritannien, och även i USA. Babboe erövrar världen!

BABBOE LASTCYKLAR: EN FEST PÅ HJUL

Med lådan fullastad med barnens energi kan du ge dig ut på dagliga äventyr. Tack vare att dina barn sitter framför dig, har du dem hela tiden i ditt synfält. Detta gör att ni kan prata med varandra och cykla säkert. Din lilla passagerare sitter i en stadig trälåda, fastknäppt med trepunktsbälte. Med en Babboe lastcykel gör du varje resa till en fest!

ALTERNATIV TILL BILEN

Babboe lastcyklar erbjuder massor av val. Vill du ha en snabb, smidig tvåhjuling eller en klassisk, robust trehjuling? Vilka lastcykeltillbehör passar din användning? Väljer du en vanlig eller elektrisk lastcykel? Med elektriska lastcyklar från Babboe har du ett hållbart alternativ till bilen som du kan använda för längre sträckor, tyngre shopping eller i kuperad terräng. Eller kanske för mor- och farföräldrar eller barnvakten? Oavsett vad du är ute efter finns det alltid en cykel som passar dig!

FRAMTIDEN

Det är unga föräldrar som ständigt inspirerar oss till nya produkter och förbättringar av befintliga lastcyklar och tillbehör. Babboe lastcyklar är fortfarande ett märke av föräldrar för föräldrar. Hur kan vi transportera din mest värdefulla last – ännu roligare, säkrare och bekvämare ? Vi arbetar dag och natt. Vi hoppas därför att vi även i framtiden kan fortsätta att överraska dig med nya, innovativa och prisvärda lastcyklar. Har du några tips eller kommentarer om din lastcykel så hör gärna av dig.

BABBOE FAMILJEN

Babboe-familjen blir större och större och du hittar entusiastiska Babboe-användare nästan överallt i världen. Kolla in bilder och filmer som de delar på Facebook, Twitter och Instagram. Dela också dina bilder med dina bästa Babboe-stunder!