När några holländska föräldrar upptäckte att de flesta lastcyklar var av hög kvalitet men för dyra bestämde de sig för att utveckla Babboe. En cykel av hög kvalitet till ett väldigt bra pris. Vår filosofi ’av föräldrar för föräldrar’ genomsyrar hela verksamheten. Vi lyssnar noga på alla mammor och pappor som cyklar på en Babboe lastcykel eller el-lastcykel. Vi letar efter möjligheter att konstant förbättra våra produkter. Vi utvecklar vårt sortiment av tillbehör och fortsätter att förnya cyklarna. Att cykla på en Babboe lastcykel är en fantastisk upplevelse. Oavsett vad du är ute efter finns det alltid en Babboe cykel som passar dig!

Varför ska man köpa en Babboe lastcykel?

Förutom den härliga formgivningen av våra cyklar har vi tänkt mycket på säkerhet och stabilitet. Ett antal fiffiga lösningar gör livet lättare för dig och dina barn. Alla Babboe lastcyklar har ett lågt insteg, barnvänliga insteg (klätterhåll) och trepunktsbälten. Vi testar våra cyklar noggrant vad gäller säkerhet och hållbarhet via SGS, en international test auktoritet. Dessutom ger vi 5 års garanti och levererar din cykel färdigmonterad till din hemadress var du än bor i Sverige.
Varje lastcykel har sina för-och nackdelar beroende på dina önskemål. Vet du inte vilken cykel som passar dig bäst? Vi hjälper dig välja. Läs mer på: Vilken ska jag välja?

El-lastcykel eller vanlig?

Förutom valet mellan två- och trehjuling, kan du även välja en elektrisk variant. Såväl två- som trehjulingen kan utföras som el-lastcykel. Du cyklar då som vanligt men det blir lättare att cykla även i motvind, uppför backen eller långa avstånd. På el-lastcykeln kan du också kombinera dina dagliga sysslor med att skjutsa dina barn till förskola eller skola. Med en el-lastcykel från Babboe har du ett hållbart alternativ till bilen.

Nu ännu billigare med 25% elcykel-premie

Svenska staten inför en elcykelpremie som gör att våra Babboe el-lastcyklar blir ännu billigare. Så får du 25% och upp till 10.000kr tillbaka när du köper en el-lastcykel. Elcykelpremien börjar gälla från och med den 20e september. Premien betals ut från och med den 1a februariså spara ditt kvitto! Alla våra cyklar är CE godkända samt att vi är registrerad som godkänd leverantör hos Naturvårdsverket. Mer info om Elcykelpremien och hur man ansöker hittar ni på deras hemsida.