40,750.00 kr inkl. moms
25,490.00 kr inkl. moms
Välj alternativ
39,490.00 kr inkl. moms

Cyklar

Babboe Dog E

23,480.00 kr inkl. moms
23,480.00 kr inkl. moms
Välj alternativ

Cyklar

Babboe Big E

21,999.00 kr inkl. moms
Välj alternativ
48,990.00 kr inkl. moms

Babboe Carve E

Det bästa av båda världar: stabil som en trehjulig lastcykel, smidig
och bekväm som en tvåhjulig lastcykel.
Tack vare ”tiltfunktionen” lutar lådan med cykeln när man svänger, vilket ger dig en känsla av att du kör en vanlig cykel. Detta resulterar i en unik körupplevelse och utmärkt väghållning.
”Carve-Lock” ger dig också möjlighet att cykla utan tiltfunktion.

BABBOE CURVE E

Babboe Curve E SE lastcykel är en ny, modern, trehjulig lastcykel med en stark 36V 250W elmotor i hög kvalitet . En trehjuling som du vill synas ihop med! Babboe Curve E SE är en vacker, smart och välbyggd lastcykel – ett klimatsmart alternativ till bilen.
Vi erbjuder nu vår bästsäljare speciellt för den svenska marknaden, med Tektro hydrauliska skivbromsar fram och bak. Dessutom har Babboe Curve E SE fått en ny och tystare motor och ännu starkare batteri, samt en fin LCD-display med 8 olika inställningsmöjligheter

BABBOE BIG E

Babboe Big E är världens mest sålda ellastcykel och bjuder plats för 4 st barn. Med sin 36V 250W underhållsfria motor från Qwic, och smarta kvalitets- och säkerhetslösningar är Babboe Big E en smart alternativ till bilen

MILJÖVÄNLIGT, SÄKERT OCH MYSIGT!

Det kommer aldrig att bli omodernt att vara miljövän. Redan från tidig ålder blir vi fostrade i att återvinna flaskor och konservburkar, att kompostera och sortera. Detta gör att många finner sig i ett dilemma när de inser att de i mångt och mycket är låsta till att dagligen använda en miljöbov: Bilen. Bilen sväljer en massa packning, barn och matkassar men nackdelen är att den spyr ut avgaser. Tänk om det fanns ett alternativ till bilen, som tar dig många mil och som rymmer både ungar och ICA-kassar. Tänk om den samtidigt, nästan ljudlöst, glider fram av egen kraft. Utan avgaser. Känns det som något för dig? Då är en el-lastcykel från Babboe det självklara alternativet! Vilken lastcykel passar dig bäst?

BABBOE LASTCYKLAR – EN LÅDCYKEL AV FÖRÄLDRAR FÖR FÖRÄLDRAR

När några holländska föräldrar upptäckte att de flesta lastcyklar var av hög kvalitet men för dyra, bestämde de sig för att utveckla Babboe. Det är en lådcykel av hög kvalitet till ett väldigt bra pris. Vår filosofi ’av föräldrar för föräldrar’ genomsyrar hela verksamheten. Vi lyssnar noga på alla mammor och pappor som cyklar på en Babboe lastcykel eller el-lastcykel. Vi letar efter möjligheter att konstant förbättra våra produkter. Vi utvecklar vårt sortiment av tillbehör och fortsätter att förnya cyklarna. Att cykla på en Babboe är en fantastisk upplevelse. Oavsett vad du är ute efter finns det alltid en modell som passar dig!

VARFÖR SKA MAN KÖPA EN BABBOE LÅDCYKEL?

Förutom den härliga formgivningen av Babboe-cykeln har vi tänkt mycket på säkerhet och stabilitet. Ett antal fiffiga lösningar gör livet lättare för dig och dina barn. Alla Babboe-cyklar har ett lågt insteg, barnvänliga insteg (klätterhåll) och trepunktsbälten. Vi testar våra cyklar noggrant vad gäller säkerhet och hållbarhet via SGS, en international auktoritet. Dessutom ger vi 5 års garanti och levererar din cykel färdigmonterad till din hemadress var du än bor i Sverige.
Varje lastcykelmodell har sina fördelar beroende på dina önskemål. Vet du inte vilken modell som passar dig bäst? Vi hjälper dig välja. Läs mer på: Vilken ska jag välja?

EL-LASTCYKEL ELLER VANLIG

Förutom valet mellan två- och trehjuling, kan du även välja en elektrisk variant. Såväl två- som trehjulingen finns som eldriven modell. Med eldriften cyklar du som vanligt, men det blir lättare att cykla även i motvind, i uppförsbacke eller långa avstånd. Med eldriven cykel kan du också kombinera dina dagliga sysslor med att skjutsa dina barn till förskola eller skola. En el-lastcykel från Babboe är ett hållbart alternativ till bilen.