Rea

3-hjulingar

Babboe Carve E Demo

44,499.00 kr 41,999.00 kr inkl. moms
Välj alternativ
Rea
26,485.00 kr 23,485.00 kr inkl. moms
Rea
26,485.00 kr 22,000.00 kr inkl. moms

3-hjulingar

Babboe MAX E

46,499.00 kr inkl. moms
42,990.00 kr inkl. moms

3-hjulingar

Babboe Carve E

44,499.00 kr inkl. moms

2-hjulingar

BABBOE MINI E

27,490.00 kr inkl. moms
Välj alternativ
41,490.00 kr inkl. moms

Babboe Carve E

Det bästa av båda världar: stabil som en trehjulig lastcykel, smidig
och bekväm som en tvåhjulig lastcykel.
Tack vare ”tiltfunktionen” lutar lådan med cykeln när man svänger, vilket ger dig en känsla av att du kör en vanlig cykel. Detta resulterar i en unik körupplevelse och utmärkt väghållning.
”Carve-Lock” ger dig också möjlighet att cykla utan tiltfunktion.

BABBOE CURVE E

Babboe Curve E SE lastcykel är en ny, modern, trehjulig lastcykel med en stark 36V 250W elmotor i hög kvalitet . En trehjuling som du vill synas ihop med! Babboe Curve E SE är en vacker, smart och välbyggd lastcykel – ett klimatsmart alternativ till bilen.
Vi erbjuder nu vår bästsäljare speciellt för den svenska marknaden, med Tektro hydrauliska skivbromsar fram och bak. Dessutom har Babboe Curve E SE fått en ny och tystare motor och ännu starkare batteri, samt en fin LCD-display med 8 olika inställningsmöjligheter

BABBOE BIG E

Babboe Big E är världens mest sålda ellastcykel och bjuder plats för 4 st barn. Med sin 36V 250W underhållsfria motor från Qwic, och smarta kvalitets- och säkerhetslösningar är Babboe Big E en smart alternativ till bilen

MILJÖVÄNLIGT, SÄKERT OCH MYSIGT!

Det kommer aldrig att bli omodernt att vara miljövän. Redan från tidig ålder blir vi fostrade i att återvinna flaskor och konservburkar, att kompostera och sortera. Detta gör att många finner sig i ett dilemma när de inser att de i mångt och mycket är låsta till att dagligen använda en miljöbov: Bilen. Bilen sväljer en massa packning, barn och matkassar men nackdelen är att den spyr ut avgaser. Tänk om det fanns ett alternativ till bilen, som tar dig många mil och som rymmer både ungar och ICA-kassar. Tänk om den samtidigt, nästan ljudlöst, glider fram av egen kraft. Utan avgaser. Känns det som något för dig? Då är en el-lastcykel från Babboe det självklara alternativet! Vilken lastcykel passar dig bäst?

BABBOE LASTCYKLAR – EN LÅDCYKEL AV FÖRÄLDRAR FÖR FÖRÄLDRAR

När några holländska föräldrar upptäckte att de flesta lastcyklar var av hög kvalitet men för dyra, bestämde de sig för att utveckla Babboe. Det är en lådcykel av hög kvalitet till ett väldigt bra pris. Vår filosofi ’av föräldrar för föräldrar’ genomsyrar hela verksamheten. Vi lyssnar noga på alla mammor och pappor som cyklar på en Babboe lastcykel eller el-lastcykel. Ständigt på utkik efter möjligheter att konstant förbättra våra produkter. Vårt sortiment av tillbehör utvecklas ständigt och vi fortsätter att förnya cyklarna. Att cykla på en Babboe är en fantastisk upplevelse. Oavsett vad du är ute efter finns det alltid en modell som passar dig!

VARFÖR SKA MAN KÖPA EN BABBOE LÅDCYKEL?

Förutom den härliga formgivningen av Babboe-cykeln har vi tänkt mycket på säkerhet och stabilitet. Ett antal fiffiga lösningar gör livet lättare för dig och dina barn. Alla Babboe-cyklar har ett lågt insteg, barnvänliga insteg (klätterhåll) och trepunktsbälten. Vi testar våra cyklar noggrant vad gäller säkerhet och hållbarhet via SGS, en international auktoritet. Dessutom ger vi 5 års garanti och levererar din cykel färdigmonterad till din hemadress var du än bor i Sverige.
Varje lastcykelmodell har sina fördelar beroende på dina önskemål. Vet du inte vilken modell som passar dig bäst? Vi hjälper dig välja. Läs mer på: Vilken ska jag välja?

EL-LASTCYKEL ELLER VANLIG

Förutom valet mellan två- och trehjuling, kan du även välja en elektrisk variant. Såväl två- som trehjulingen finns som eldriven modell. Med eldriften cyklar du som vanligt, men det blir lättare att cykla även i motvind, i uppförsbacke eller långa avstånd. Med eldriven cykel kan du också kombinera dina dagliga sysslor med att skjutsa dina barn till förskola eller skola. En el-lastcykel från Babboe är ett hållbart alternativ till bilen.

Mer information om lådcyklar

Läs mer

Lådcykel, flakcykel eller lastcykel, vilket är det korrekta namnet?

Kärt barn har många namn. Vi brukar kort och gott kalla våra trehjuliga eller tvåhjuliga cyklar för Babboe. Bakfiets är ett annat ord som brukar förekomma i sammanhanget. Till syvende och sist handlar det om om samma sak: cyklar som har gott om lastutrymme, med syfte att ersätta bilen. Dessa finns med och utan eldrift. De har hydrauliska skivbromsar och finns med två och tre hjul. Några av våra modeller är Babboe City och Babboe Mini.

Lådcykel för hund – Går det verkligen att byta ut bilen?

I större städer kan det rentav vara smidigare med våra trehjulingar än med bil. Anledningen är att det ofta blir trafikstockningar, medan flera städer har jobbat upp sina cykelvägar rejält. Till och från dagis, till och från butiken, skjutsa vovven till hunddagiset – det går som en dans.

Hur mycket kostar en Babboe?

Priserna varierar beroende på vilken modell du väljer. Vi föreslår att du funderar över om du vill ha två eller tre hjul, med eller utan eldrift och vad du ska ha på flaket. Vi har förberett en speciell sida för dig, där du kan se vilken lådcykel som passar dig.

Hur gör man när det regnar?

Det finns regntält och regnskydd bland våra tillbehör. Chauffören får sitta ute i regnet, och därför är en poncho eller regnkappa att rekommendera. Det som finns på flaket kan åka torrt även om det ösregnar.

Kan jag testa en modell för att se om den passar mig?

Absolut. Gå in på vår sida för provcykling, så kan du få mer information om hur du kommer i kontakt med en cykelägare som kan låna ut sin cykel en stund.

Är du trött på att behöva ta bilen för att ungarna ska till skolan eller dagis? Flakcykel kan vara lösningen för dig. Babboes smidiga flakcyklar låter dig trampa barnen till sin destination. Undvik trafikstockningar samtidigt som du sparar på miljön och bättrar på din hälsa.

Flakcykel av olika typer

Flakcyklar finns i flera olika varianter och modeller. Det finns tvåhjuliga och trehjuliga, de som är för att frakta saker och de som är för att ha passagerare i form av barn och djur. Sedan finns det eldriven flakcykel och den som endast har trampor. Utöver detta kan du välja modell beroende på estetisk stil. Gott om valmöjligheter. Bläddra igenom vårt sortiment, och återkom om du har några frågor om våra flakcyklar.

Vad vinner jag på att använda en flakcykel istället för bil?

Först och främst är det ju betydligt miljövänligare att cykla istället för att åka bil. Elkraft och trampor drabbar inte miljön som ett bensin- eller dieseldrivet fordon. Sedan slipper du trafikstockningar och rusningstrafik, samtidigt som du faktisk bättrar på konditionen. Det är dessutom kul att trampa omkring med våra lastcyklar – det tycker både barn, djur och förare!

Var kommer Babboes flakcyklar från?

Det var ett gäng föräldrar som startade vad som skulle resulteras i Babboes flakcykel. De hittade flakcyklar på marknaden, men tyckte de var alldeles för dyra. Därför startades Babboe, med missionen att erbjuda prisvärda flakcyklar – av föräldrar för föräldrar. I dag är varumärket etablerat, och populärt. Är du sugen själv? Ta en titt på våra olika modeller – det finns en Babboe för alla.

Lådcykel - välkommen till ett nytt bilfritt liv.